Ако имате проблеми с Windows 8 при гасене рестартиране или да ви изгасва при стартиране !!!

Windows 8

Има много Windows 8 потребители, които се оплакват от различни проблемите при рестартиране и изключване. Много пъти Windows 8 се рестартира веднага след като екранът за влизане се появява.

В повечето случаи този вид въпроси са свързани с новата “Hybrid Shutdown” функция, въведена в Windows 8. Hybrid Shutdown функцията на Windows 8 намалява общото време за стартиране от зимен сън на ядрото на сесията вместо затварянето и, която намалява общото натоварване Windows, защото възобновяване от hibernate система е много по-малко работа в сравнение с пълна инициализация на системата.

Но тази нова функция причинява проблеми на някои компютърни системи.Рестартирането или изключване в Windows 8, можете да се оправя, като изключите тази нова хибридна функция, изключването и прави пълно изключване на системата.

Просто следвайте тези прости стъпки:

 

 

  • 1. Ако сте на ново в Start Screen, напишете power и Windows автоматично ще започне да търси и ще ви покаже резултатите. Ако сте на Desktopа, преместете курсора до горния десен ъгъл на екрана, за да има достъп до Charms Bar. Сега кликнете върху опцията за търсене и напишете power в полето за търсене.
  • 2. Сега кликнете върху връзката Settings ( Настройки ) дадени в десния страничната лента на страницата с резултати, а след това кликнете върху ” Change what the power buttons do ” линк, посочен в резултатите от търсенето, както е показано в следната картина:

b2ap3_thumbnail_Change_Power_Settings_Windows_8

3. Ще се отвори прозореца Options ( Опции ) на захранването Сега превъртете надолу до дъното и ще видите ” Turn on fast startup (recommended) ” опция, дадена в раздел Shutdown settings ( настройките ) както е показано на следната картина:

b2ap3_thumbnail_Disable_Hybrid_Shutdown_Fast_Startup_Windows_8

4. Изключване на опцията, като махнете отметката в квадратчето и след това кликнете върху ” Save Changes – Запис на промените “.

5. Сега вече трябва да нямате тези проблеми !!!

 

2,986 total views, 3 views today

Print Friendly, PDF & Email